petek, 16. maj 2014

Biostimulativne videoigre

Videoigre, ki vas ljubim videoigre. Prodajajo vse: igralne palice s tresljaji, servo volan s tresljaji, internetne igre, pred tedni sem pisal o Segini pogruntavščini, da lahko z internetno konzolo koga na drugem koncu sveta še nahrulite. Skratka, gre za interakcijo. Računalniške igre že dolgo niso le boj človeka proti računalniku, ampak mano a mano (mož na moža).
Ljudje pač hočemo izzive, zato imajo vse videoigre v kompletu dve konzoli in se lahko pobijamo v internetu med sabo vsi proti vsem, vsi proti vesoljcem, vse živo. Seveda ni bilo treba dosti, da so se spomnili na konzole s stimulatorji človeškega živčnega sistema. Jahhh, samo še to smo čakali, konzolo s štirimi mini elektrodami, ki spustijo ravno dovolj elektrike v vaše telo, da boste prekleto premislili, ko se boste prihodnjič lahkoverno podali na naslednjo stopnjo v računalniški igrici, kjer še niste bili.

Princip delovanja je sadističen. Kakor so praviloma vse streljačine in pretepačine. Zamerim jim, gospodom s temi na pol genialnimi idejami o elektrostimulaciji igranja iger, da se niso spomnili še impulzov, ki bi bili prijetni za telo. Primer: kako bi me nagradili, ko bi v igri StripPoker premagal mično lepotico na drugi strani ekrana in bi se morala po pravilih igre sleči? Aja, elektrode se – da ne bo pomote – prilepijo na roke …
http://www.newyorkenergyrates.com/ find here the best locksmith in houston when you in an emergency